Luisteren naar je pen ©

Basiscursus LnjpBasiscursus Creatief dagboekschrijven

In 6 lessen leer je hoe je op een eenvoudige manier kunt schrijven over dingen die je bezighouden, dingen die er voor jou gevoel ertoe doen.

Veel mensen willen graag periodes of gebeurtenissen in hun leven vasthouden door erover te schrijven. Met de schrijfmanieren die je in de lessen krijgt aangereikt kun je direct aan de slag. Je leert met eenvoudige proza- en dichtvormen om te gaan. Je leert schrijven in het moment. Daarmee verras je vaak jezelf. Je diept soms vergeten herinneringen op die je een plek kunt geven door erover te schrijven. Het schrijven zelf is belangrijker dan het resultaat. Dat kun later altijd nog bijschaven. Nu leer je om het ruwe materiaal al schrijvend uit jezelf op te graven, zonder te denken maar te volgen waar je pen je brengt

In de Basiscursus “Luisteren naar je pen” © ontdek je je eigen schrijftalent en leer je dit via eenvoudige schrijftechnieken ontwikkelen op een manier, die bij jou past.

Vervolgcursus Creatief dagboekschrijven

Dit programma is speciaal door Christine de Vries van Shodo ontworpen voor cursisten die de Basiscursus “Luisteren naar je pen”© al Vervolgcursus Lnjphebben gevolgd en die vaardig zijn in het toepassen van de schrijftechnieken die daarin zijn behandeld. In de Vervolgcursus gaan we de bekende technieken op andere manieren gebruiken en komen nieuwe technieken aan de orde. Hierdoor kan het creatieve schrijfproces zich op natuurlijke wijze verdiepen. Zo leer je als cursist jezelf nog beter kennen en ontstaat er innerlijk de ruimte om zich op een zachte manier te verbinden met wat zich aandient. De Vervolgcursus is geschikt voor mensen die de Basiscursus al hebben gevolgd en op zoek zijn naar verdieping via schrijven.

Wanneer?

De Basiscursus: voorjaar 2019

De Vervolgcursus: voorjaar 2019

Waar?

Kerkweg 49, 3334 SM  Zwijndrecht. 

Wat moet je meenemen?

Pen en papier of schrift.

Kosten

Introductieworkshop: € 15,00; aan het einde ontvang je een waardebon ter waarde van € 15,00 voor de Basiscursus.
Basiscursus: € 225,- inclusief cursusmaterialen, koffie of thee.
Vervolgcursus: € 225,- inclusief cursusmaterialen, koffie of thee.

Cursusleidster

Illa Lommers-Wolters

Informatie en aanmelding

We werken in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers per cursus. Is de cursus vol, dan kun je, als je wilt op de wachtlijst voor de volgende cursus komen.

Wil je de basiscursus en/of de vervolgcursus ergens anders doen?
Kijk dan op Shodo