Wat anderen zeggen

Zomerschrijfprogramma “Loop mee met je pen”

N.N.:

Mooie thema’s die prachtig aansloten bij de reis die Illa en Leo maakten, zodat je ook echt met hen meereisde.

Basiscursus “Luisteren naar je pen©”

Conny:

Prima cursus in een rustige, huiselijke omgeving. Ik leerde om mijn gedachten en gevoelens beter te verwoorden en kan mezelf nu makkelijker uiten op papier. Ik geef mezelf door de cursus nu het mandaat om thuis ook regelmatig te schrijven. Zo creeer ik rust. Illa heeft een rustige, warme manier van lesgeven, waar ik veel van geleerd heb.

Hans:

Ik wilde leren om de verhalen die in mij zitten goed en boeiend op papier te krijgen. En dat is gelukt! Het cascade-schrijven was een van de leukste dingen om te doen. Als je bij Attraversiamo een cursus volgt dan eindig je die altijd met veel extra kennis. Door de enthousiaste manier van lesgeven in een kleine groep leer je heel veel.

Jordy:

Ik ben een stukje dichterbij mezelf gekomen. De openheid en deskundige leiding van Illa vond ik prettig.

Anton:

Wat een fijne cursus. Ik wilde leren luisteren naar mijn pen en dat doel heb ik behaald. Door het schrijven komen er nu dingen naar buiten die me van binnen bezighouden. De collage maken vond ik leuk om te doen. Liefdevolle begeleiding.

Cursus Vrolijke Vormen Schrijven

Hans:

Ik heb geleerd om mijn pen te laten schrijven. Zo leuk om verschillende schrijfvormen te gebruiken. De cursusleidster is heel enthousiast en weet je altijd weer te bewegen om te schrijven.

Schrijven
bij Illa
is heel leuk
en inspirerend om te
doen
(elfje)

Jordy:

Relaxte cursus met een persoonlijk tintje. Vooral het haiku schrijven blijft me bij.

Cursus
Schrijvend leren
Pen op papier
Schrijven is de moeite
waard
(elfje)

Anton:

Bijzondere cursus. De vrolijke vormen kan ik nu al dagelijks thuis gebruiken. Fijne cursusleidster, steeds goed voorbereid, geen moment van aarzeling.

Cursus Blogs, Columns en Korte Verhalen

Hans:

Ik vond de cursus heel leerzaam, leuk en afwisselend door de ongedwongen wijze van lesgeven. Ik leerde hoe je een kort verhaal kunt schrijven, een blog, een column en hoe je inspiratie bij je lezer kunt oproepen. Vooral het schrijven met emotie in een verhaal vond ik mooi. Schrijven is voor mij een ontspanning om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen en om een eigen wereldje te creëren. Schrijven bij Attraversiamo is erg leuk, heel leerzaam en inspirerend.

Jordy:

Voor mij was de cursus interessant en leerzaam.  Ik ontdekte dat emoties (be)schrijfbaar zijn en dat je pen de leiding heeft. Illa is een fijne cursusleider.

Anton:

Leuk
Erg leuk
Leerzaam en schrijfvaardig
Andere vormen van schrijven
Leuk
(elfje)