Voor de muziek uit!

Voor de muziek uit!Het nieuwe jaar is van start gegaan. Hoe was jouw jaarwisseling? En de eerste dagen van 2017? Mijn nieuwe jaar wordt een bijzonder jaar! Ik mag dit jaar ….. op sabbatical! Drie maanden ertussen uit! In de volgende nieuwsbrief vertel ik hier meer over. Het betekent voor dit jaar wel voor de maanden dat ik thuis ben en gewoon werk extra veel bezigheden heb en taken moet uitvoeren. Laat ik nou net een nieuwe agenda hebben en begeleiding daarbij!

Marieke Anthonisse van Moeders met een Missie kwam juist voor dit jaar met een fantastische agenda. En zij leert me plannen en vooral ook focussen om de taak waar ik op een gegeven moment mee bezig ben ook af te maken. Ik ben natuurlijk nog maar een week bezig, maar ik heb echt het gevoel dat ik niet meer achter de feiten aanloop. Dat ik juist vòòr de muziek uit loop! Ik dirigeer mijn agenda, mijn tijd en mijn werk. En dat geeft me een goed gevoel! Ik kwam er ook achter dat ik nog niet overal vanuit overvloed leeft. Zoals op mijn werk bij de gemeente. Doordat ik mijn tijd nu zelf in de hand heb en aan het begin van de week kijk wat er op de agenda staat, aan het eind van de week bekijk wat er is blijven liggen en dat een plek geef in de komende weken (als het nog nodig is) en daarbij òòk ruimte houd voor ad hoc zaken merk ik dat ik energie overhoud om andere dingen toe doen. Hoe doe jij het met het indelen van je tijd en je taken? Loop jij net als ik ook voor de muziek uit? Of loop je achter de muziek aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *