Creatieve werkvormen

AdventSchrijfProject 2018 “Je Hele Wereld Komt Voorbij”

In december vieren we weer Advent. 
We leven toe naar het Kerstfeest. Het geboortefeest van Jezus, onze Heer. In deze maand gaan we ons inleven in de mensen die 2000 jaar geleden – toen Jezus geboren werd – het dichtst bij hem stonden, familie van hem zijn.

2018: Het jaar van de Collage

Houd jij van beelden, afbeeldingen en plaatjes? Gebruik deze passie dan om je plannen en dromen maandelijks in een collage te verbeelden. Beelden zijn krachtig. Ze ondersteunen je intentie en daarmee je gedachten. Je zult zien, door elke maand een collage te maken geef je richting aan je emoties, wensen, hoop en gedachten.

Basiscursus Creatief Dagboekschrijven “Luisteren naar je pen©”

In zes lessen leer je hoe je op een eenvoudige manier kunt schrijven over dingen die je bezighouden, dingen die er voor jou gevoel toe doen.

Vervolgcursus Creatief dagboekschrijven “Luisteren naar je pen©”

De Vervolgcursus bestaat ook uit zes lessen en is geschikt voor mensen die de Basiscursus al hebben gevolgd en op zoek zijn naar verdieping via schrijven. In de Vervolgcursus gaan we de bekende technieken op andere manieren gebruiken en komen nieuwe technieken aan de orde. Hierdoor kan het creatieve schrijfproces zich op natuurlijke wijze verdiepen en leer je als cursist jezelf nog beter kennen en ontstaat er innerlijk de ruimte om zich op een zachte manier te verbinden met wat zich aandient.