Creatieve werkvormen

2019: Collage Avonden over “Playing Big”

Playing Big, wat is dat? Hoog spel spelen. Waarom zou je dat doen? Je bent zo gewend om naar je innerlijke criticus te luisteren. Je houdt
er niet zo van om iets goed van jezelf te vinden. En toch is dat de enige manier om te groeien. Je zegt niet zo snel van jezelf dat je ergens goed in bent. Maar toch mag je trots zijn op wat je doet, wat je kan, en vooral: wie je bent!
Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Maandelijkse Collage Avond over het levensveranderende boek van Tara Mohr.

Basiscursus Creatief Dagboekschrijven “Luisteren naar je pen©”

In zes lessen leer je hoe je op een eenvoudige manier kunt schrijven over dingen die je bezighouden, dingen die er voor jou gevoel toe doen.

Vervolgcursus Creatief dagboekschrijven “Luisteren naar je pen©”

De Vervolgcursus bestaat ook uit zes lessen en is geschikt voor mensen die de Basiscursus al hebben gevolgd en op zoek zijn naar verdieping via schrijven. In de Vervolgcursus gaan we de bekende technieken op andere manieren gebruiken en komen nieuwe technieken aan de orde. Hierdoor kan het creatieve schrijfproces zich op natuurlijke wijze verdiepen en leer je als cursist jezelf nog beter kennen en ontstaat er innerlijk de ruimte om zich op een zachte manier te verbinden met wat zich aandient.