Over mij

profielfoto Illa Lommers-WoltersIk ben Illa Lommers-Wolters, getrouwd, moeder van vier kinderen en Omi van zeven kleinkinderen. Na mijn 50e is mijn leven heel erg veranderd. De gedachten en overtuigingen die ik tot dan toe had opgebouwd werkten niet meer. Mijn patronen in denken, doen en laten gingen schuren. Dankzij mijn kinderen kon ik niet anders meer dan het oude vertrouwde loslaten, door diepe dalen heen gaan en mezelf vanaf de bodem weer uitvinden. Nu meer dan tien jaar later vallen alle puzzelstukjes in elkaar en zie ik dat mijn verandering een universeel menselijk proces van volwassen worden is. Als het goed is pubert een mens tussen zijn tiende en twintigste. Ik puberde pas op mijn vijftigste. Ik geef het je te doen, als je niet weet waar je het zoeken moet, wat er met je gebeurt, en mensen in je omgeving en hulpverleners het ook niet weten. Dat is één van de redenen waarom ik mijn E-book geschreven heb. Om mensen die ook pas later in hun leven hun puberteit beleven een handvat te bieden om stap voor stap dit proces door te gaan.

Daarnaast ben ik heel gedreven om mee te willen werken aan een betere en duurzame wereld. Duurzaamheid als het gaat om zorg voor onze aarde, wat we hebben er maar één. En duurzaamheid als het gaat om zorg voor jezelf en daarmee voor anderen. Een betere wereld begint nog altijd bij jezelf. Daarom zet ik in op de zachte krachten die we allemaal in ons meedragen: liefde, creativiteit, zingeving en plezier.

Je hebt te maken met mij als introverte, bedachtzame, rustige persoonlijkheid, een creatieve duizendpoot en gedreven wereldveranderaar en levenskunstenaar die graag mensen inspireert die op zoek zijn naar hun eigenheid en hoe ze daarmee ook iets voor de wereld kunnen betekenen.